אירועים קטנים בבית בצל הקורונה הינם אינטימיים ומוזמנים אליהם האנשים והחברים הקרובים ביותר. משום כך, ניתן לתכננם היטב עם דגש על אוכל משובח. ניתן לחגוג אירועי חינה, ימי נישואין, ימי הולדת חשובים ועוד. במסגרות שאינן משפחתיות ניתן למנות אירועים עסקיים וחברתיים מגוונים וכדומה. התפריט הבשרי יכול להיות מבוסס על מיני בשרים צלויים או על סוגי הכנה אחרים. תפריט משודרג יכלול נתחי בשר יקרים דוגמת אנטריקוט, פילה טלה, סינטה ועוד. לצידם בשר כבש, פרגיות ועוד. הכל בתוספות רטבים מתאימים. תוספות חמות מקובלות הן: אורז, צ'יפס, זיתים מבושלים, שעועית ירוקה, מג'דרה, ארטישוק וירקות מוקפצים שונים. יש לציין, כי צליית בשר במקום האירוע תלויה בהגבלות הקיימות.
תפריט חלבי
תפריט חלבי כולל בין היתר: פיצות, קישים, פשטידות וכדומה. לידם יהיו מבחר סלטים המבוססים על טונה, שורשים, ירקות דוגמת: קישואים, עגבניות, מלפפונים, חצילים ועוד. הסלטים יכולים להיות בסגנונות המבוססים על מטבחים שונים כולל המבוססים על ירקות דוגמת: חצילים, גזר, סלק, עגבניות ועוד, או סלטים שמכילים קבוצות ירקות שונות גם יחד. לצידם, מיני סלטים חריפים, אנטיפאסטי ועוד. בכל אירוע כזה יוגשו משקאות קרים, חריפים, וקלים ללא הגבלה לכל אורך האירוע.
הכנות לאירוע
האוכל מוגש, לרוב ובגלל המצב, בסגנון בופה. החברה יכולה להביאו עד לבית, לצרף אליו כלי אוכל והגשה ואף להוסיף איש שירות אחד או יותר. לחילופין ועל פי מגבלות האירוח, למסור אותו באריזות מתאימות כשהוא עודנו חם. מומלץ לקבל שירות מחברה בעלת מוניטין אשר גם ערוכה היטב להכנת אוכל בעידן הקורונה המורכב. את התפריט ניתן לקבוע במשותף עם השף בהתאם לתפריט מפורט אשר נשלח מבעוד מועד. ניתן לשדרגו, במידת האפשר, במנות מיוחדות.
למידע נוסף הכנסו לאתר שלנו: https://www.teena.co.il/.