שוקולד הוא ממתק נהדר ואהוב על כולם, וגם באפייה משתמשים בו רבות כדי ליצור עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים אחרים. כפי שכולנו רוצים ליהנות משוקולד טעים ומשובח כך סתם, גם בתהליכי האפייה חשוב להשתמש בשוקולד איכותי ומשובח שיעניק טעם ועומק לכל מאפה שמכינים. כיום אפשר למצוא שוקולד לאפייה המהווה חומר גלם חשוב ומרכזי במטבחים
מה הייחודיות שיש בשוקולד לאפייה?
בשונה משוקולדים מוכרים ואהובים אותם אנו צורכים כממתקים, שוקולדים לאפייה עשויים מאחוז גבוה במיוחד של קקאו כדי להתאים לצרכי אפייה. יש לקחת בחשבון ששוקולד באפייה עובר כמה תהליכים, ביניהם גם אפייה בחום נמוך עד בינוני בתנורים ולכן עליו לשמור על טעמו העמוק והשוקולדי גם לאחר חימום. לכן שוקולד לאפייה יהיה מאופיין בכמות גבוהה של חמאה או עיסת קקאו, כששוקולדים משובחים במיוחד יהיו עשויים אפילו ממאה אחוז של מוצקי קקאו.
לאילו שימושים נועד שוקולד לאפייה?
ניתן להשתמש בשוקולד לאפייה עבור מגוון מאפים והכנות כמו שילובו בעוגות, הכנסתו לתוך בלילות שונות מהן יוצרים עוגיות מתוקות, עטיפתו בבצקים שונים כדי שישמש כמאפה שוקולד טעים וגם כאלמנט קישוט וציפוי של עוגות, עוגיות ומאפים. בכל שימוש של שוקולד לאפייה יש לבחור את השוקולד המתאים ביותר לתהליך, בין אם מדובר על אפיית שוקולד, חימום על הכיריים ליצירת נוזל שוקולד וכל שימוש ייעודי אחר.
כיצד ניתן לזלף שוקולד על עוגות ומאפים?
שוקולד לאפייה מוכר לרוב כחומר גלם המעניק יופי ועיצוב למאפים שונים, כאשר משתמשים בו לעיצוב של עוגות באמצעות זילופי שוקולד מעניינים. תהליך הזילוף נעשה באמצעות אביזרי אפייה ייעודיים כמו צנטרים, שקיות זילוף וכו'.
בקרו באתר שלנו: https://saar-surprise.co.il/